Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 11 common:people_all_forms

ВАЖЛИВО! Для дітей та дорослих!

Date: 5 березня 2022 о 08:34
24 view

Прості поради, які рятують життя!

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «якщо ти CAM/CAMA вдома, A на вулиц почали стриляти... .He наближайся до вi̇кон! 3 першими пострлами негайно, де б ти не був/була лягай на пидлогу. тобі треба преповзти в глибину квартири: наприклад до ванной кимнати або y будь- який инший найвддаленший куток квартири. дочекайся там закнчення престрлки. вийшовши на вулицю псля стрилянини, не пдбирай 3 земля незнайом предмети. .обов'язково зателефонуй батькам!»

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «якщо навколо стрляють... що робити, якщо потрапив/потрапила перестрлку на вулици? одразу падай на землю! швидко уважно озирнися навколо: де можна сховатися надйнише? побачивши таке мсце, стρίмко якнайшвидше перебгай туди знову припадай до земл! якщо поблизу немае надйной схованки, можеш залягти вздовж паркану або високого бордюру. закрий голову тим, що 8 TBOIX руках (рюкзаком сумкою), щоб захиститися вðд уламкв (водостоки,рвчаки) пдземнийперехд .пдзднай дочекавшись закинчення стрлянини, зателефонуй батькам скажи, де ти внаходишся.. He виходь 3Ỉ схованки, поки не дочекаешся батькi̇в.»

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «якщо ти CAM/CAMA вдома -I оголошують про евакуацю в жодному разі не нехтуй цим наказом! швидко вийди 3 квартири, замкни двер та вибгай 3 будинку. разом iз дорослими сусдами прямуй туди, куди всіх спрямовують полцейськи або рятувальники. в жодному раз HE користуйся лфтом, навi̇ть якщо ти живеш на найвищому поверс. зателефонуй батькам скажи IM про те, що вдбулося де ти знаходишся. вийшовши на вi̇дкритий простр, займи мсце подал вi̇д будинкв, споруд, стовпi̇в тощо. •слидкуй за наказами рятувальникив та полцейських читко виконуй усе, що вони скажуть.»

На зображенні може бути: текст «що робити, якщо станеться щось надзвичайне? завчи на пам'ять 1-2 номери телефонив когось iз рдних. тримай телефон "при собі". позбудься звички носити мобльний телефон рюкзаку або сумци: в непередбачуванй ситуаци° ix можна легко втратити. A якщо зникне мобльний зв'язок? заздалегдь треба домовитися, де ви маете зустртися, до кого ваших рдних або: знайомих ти маеш пти, якщо не дочекаешся батькi̇в умовному мсц.. дентифкацйний браслет: •мститьмя,прзвищедитини; .групу крові; .номер телефону батькi̇в.»

На зображенні може бути: 3 людини та текст «небезпека у натовпі натовп на тебе може чекати багато небезпек та ризикi̇в! •щоб не трапилося, намагайся встояти на ногах що робити? хай натовп несе тебе, наче хвиля. але при нагодй спробуй вибратися 3 натовпу до найближчой стни або паркану. He тримай руки в кишенях згни лктях розведи убк .намагайся постйно тримати бльше повитря в грудях •якщо щось впало жодному разі не намагайся це пдняти! якщо ти впав/впала: намагайся якнайшвидше подвестися на ноги; .мцно вхопись за когось, пдтягни пịд себе ногу, вштовхнися вi̇д земл стримко пригни вгору. якщо встати не вдаеться, згорнися клубком, захисти голову руками!»

На зображенні може бути: текст «якщо тебе захопили в заручники... головни 5 принципв для тебе: замовкнути; спробувати розслабитися; збергати сили; якомога менше рухатися; не привертати до себе уваги. поради: намагайся бути серед нших заручникив; не сперечайся 3терористами; не роби нчого зненацька раптово; якщо тебе годують тж! спробуй зайняти мсце подал вi̇д BİKOH, дверей та самих терориств. якщо стало страшно: закрий oчi, розслабся; згадай близьких собі людей, заради яких ти маеш житидал; .уяви, як ти будеш ix обймати;»

Comments:
Only authorized users can leave comments.